Esileht > Fotod, Lugemine > Mida loetakse Pariisis? (vol. 2)

Mida loetakse Pariisis? (vol. 2)

13. juuni, 2010 Marek Tamm

Jah, ma tean, te olete neid lugevaid pariislasi korra juba näinud, kuid ma ei suutnud end seegi kord vaos hoida seda lugevate inimeste rohkust nähes ja pildistasin mõned neist üles. Suurem osa pilte on tehtud paari päeva eest jalutuskäigul Tuileries’ ja Luxembourg’i aias, lisaks mõned linnapingil, kohvikus või sillal kinni püütud lugejad. (Pilte saab klikkides suurendada.)

pariisi-lugeja-2pariisi-lugeja-1pariisi-lugeja-8pariisi-lugeja-9pariisi-lugeja-6pariisi-lugeja-13pariisi-lugeja-3pariisi-lugeja-5pariisi-lugeja-7pariisi-lugeja-14pariisi-lugeja-10pariisi-lugeja-18pariisi-lugeja-11pariisi-lugeja-12pariisi-lugeja-17pariisi-lugeja-22pariisi-lugeja-19pariisi-lugeja-16pariisi-lugeja-20pariisi-lugeja-21

Categories: Fotod, Lugemine Tags:
Kommentaarid on suletud.