Esileht > Kriitika, Vana klassika > Fuck me, Ray Bradbury

Fuck me, Ray Bradbury

19. august, 2010 Daniel Vaarik

See video on NSFW, Not Safe For Work, natuke vale asi ülemuse nähes käima panna ehk siis, kui te kuskil kontoris praegu kõlarid põhja panete ja projektoriga seinale saadate, siis ärge mind süüdistage, kui teid enneaegselt arenguvestlusele kutsutakse. Aga samas on see lihtsalt noorema põlvkonna poolne viis öelda, et Ray on äge.

Categories: Kriitika, Vana klassika Tags:
 1. Mart
  19. august, 2010 kell 17:39 | #1

  Teagi nüüd, kas Bradbury ise peaks nüüd meelitatud olema, või mis… Laul on ju täitsa muhe.

 2. Wr
  20. august, 2010 kell 11:11 | #2

  Übercool!!

 3. 23. august, 2010 kell 22:32 | #3

  Ja kes ei taibanud, siis tegemist on tervitusvideoga vanameistri juubeliks: 22. augustil sai ulmeklassik Bradbury 90-aastaseks. (Muide, kombevalvurid on videole juba jälile saanud ja nüüd saab seda vaadata vaid oma sobivat iga tõendades.)

Kommentaarid on suletud.